BETINGELSER

FØLG GLAMFASHION.DK

KONTAKT

Adresse:

Kontor:

Fællesvej 2

8766 Nørre Snede

Danmark

E-mail: info@glamfashion.dk

CVR: DK39967367

Lager:

Fællesvej 22

8766 Nørre Snede

Danmark

©2018 by glamfashion.dk.

HANDELSBETINGELSER

KONTRAKTINDGÅELSE

Der opstår en bindende aftale mellem dig og glamfashion.dk, når din ordre er belevet bekræftet af glamfashion.dk. Glamfashion.dk sender dig en ordrebekræftelse, når ordren er accepteret og afsendt. Kvitteringen for din ordre, som du modtager kort tid efter din indsendelse af ordren udgør ikke den endelige ordrebekræftelse.

PRISER, GEBYRER OG FRAGT

Alle oplyste priser er inklusiv moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, som er oplyst på glamfashion.dks online webshop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Glamfashion.dk forbeholder sig retten til ændringer af priser, som er fejlagtigt angivet på glamfashion.dks online webshop. 

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse. Din returret gælder 14 dage, og perioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen. Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag eller en søndag, udløber fristen den følgende hverdag.

SÅDAN FORTRYDER DU AFTALEN

  1. Meddel glamfashion.dk din beslutning om at fortryde købet. Denne meddelse kan du let og enkelt sende til vores kundeservice på e-mail: info@glamfashion.dk

  2. Modtager glamfashion.dk dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil glamfashion.dk betragte returneringen af varerne som en udøvelse af retten til at fortryde købet.

  3. Undlader du at afhente din pakke i valgte pakkeshop, vil pakken blive returneret til glamfashion.dk efter 14 dage fra den dato, pakken blev leveret. Denne returnering betragter vi som din udøvelse af retten til at fortryde købet.

RETURNERING AF VARER

  1. Du returnerer varerne til glamfashion.dk uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du modtog varerne. Returneringen betragtes som rettidig, hvis pakken er indleveret til postforsendelse eller anden form for forsendelsesservice, der er ansvarlig for forsendelse af varen til glamfashion.dk før udløb af de 14 dage. Som bevis for rettidig returnering af varen forelægges en kvittering for indlevering til postvæsen eller lignende til forsendelse. 

  2. Du kan benytte glamfashion.dks returlabel til returnering af varerne, for at opnå en fordelagtig leveringspris. Benytter du returnering gennem glamfashion.dks returlabel fratrækkes leveringsomkostningerne i tilbagebetalingen.

  3. Varerne returneres til følgende adresse: Fællesvej 22, 8766 Nørre Snede, Danmark.

  4. BRUGTE/FORRINGEDE VARER: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

  5. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

TILBAGEBETALING

Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler glamfashion.dk din betaling retur senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returnering. Dog fratrækkes leveringsomkostninger i forbindelse med returneringen af din tilbagebetaling. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindeligetransaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Glamfashion.dk kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil glamfashion.dk har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne.

MEDDELELSE VED FEJLAGTIGE VARER

Glamfashion.dk giver efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret. Vi tilbagebetaler fragtomkostninger ifølge PostNords takster, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget (glamfashion.dk sender dig en returlabel).

KLAGEMULIGHEDER

Er du uenig i vores behandling af din klage, har du mulighed for at henvende dig til Center for Klageløsning hos konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og herefter til Forbrugerklagenævnet. Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugernævnet kan behandle din klage. Det er også muligt at klage over køb foretaget online via den europæiske platform for onlinetvistbilæggelse.

ANSVAR

Glamfashion.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er glamfashion.dk fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

ERSTATNINGSANSVAR

Glamfashion.dks erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt. Glamfashion.dk påtager sig produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning. 

GAVEKORT

Rabatkoder eller andre former for rabatter kan ikke anvendes til køb af gavekort.

LEVERING

Glamfashion.dk accepterer og afsender under normale omstændigheder ordre inden for 2 hverdage. Varerne sendes med PostNord, og den sædvanlige leveringstid fra afsendelse af ordrebekræftelsen er 2-3 hverdage.

Glamfashion.dk er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF HJEMMESIDEN

Glamfashion.dk yder ingen garanti for nøjagtigheden af oplysningerne på hjemmesiden. Glamfashion.dk kan imidlertid altid kontaktes vedrørende ukorrekte oplysninger på hjemmesiden. Glamfashion.dk forbeholder sig ret til at ændre indholdet på hjemmesiden til enhver tid uden forudgående varsel.