BETINGELSER

FØLG GLAMFASHION.DK

KONTAKT

Adresse:

Kontor:

Fællesvej 2

8766 Nørre Snede

Danmark

E-mail: info@glamfashion.dk

CVR: DK39967367

Lager:

Fællesvej 22

8766 Nørre Snede

Danmark

©2018 by glamfashion.dk.

RETURPOLITIK

RETURNERING AF VARER

  1. Du returnerer varerne til glamfashion.dk uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du modtog varerne. Returneringen betragtes som rettidig, hvis pakken er indleveret til postforsendelse eller anden form for forsendelsesservice, der er ansvarlig for forsendelse af varen til glamfashion.dk før udløb af de 14 dage. Som bevis for rettidig returnering af varen forelægges en kvittering for indlevering til postvæsen eller lignende til forsendelse. 

  2. Du kan benytte glamfashion.dks returlabel til returnering af varerne, for at opnå en fordelagtig leveringspris. Benytter du returnering gennem glamfashion.dks returlabel fratrækkes leveringsomkostningerne i tilbagebetalingen.

  3. Varerne returneres til følgende adresse: Fællesvej 22, 8766 Nørre Snede, Danmark.

  4. BRUGTE/FORRINGEDE VARER: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

  5. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

TILBAGEBETALING

Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler glamfashion.dk din betaling retur senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returnering. Dog fratrækkes leveringsomkostninger i forbindelse med returneringen din tilbagebetaling. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindeligetransaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Glamfashion.dk kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil glamfashion.dk har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne.